Poweria päivään − pienin askelin isoja muutoksia

Janne Väätäinen
Tietovarastosuunnittelija

”Olen leppoisa kahden lapsen isä – intohimoinani taitavat olla enemmän ystävät ja hyvä (lue epäterveellinen) ruoka kuin urheilu.”

Näillä sanoilla aloitin hakemukseni Poweria päivään -ohjelmaan. Liikuntaa en ollut harrastanut vuosikausiin, ellei jotain satunnaisia luisteluita, pulkkamäkiä tai uimahallissa lastenaltaassa istuskeluja lasketa mukaan. Olin pikkuhiljaa havahtunut siihen, ettei kunto pysy yllä itsekseen. Nuorempana olin harrastanut kamppailulajeja ja lenkkeilyä, mutta pikkulapsiperheen arjessa itsensä saaminen liikkeelle tuntui todella vaikealta. Aikaa urheilulle olisi ehkä ollutkin, mutta väsyneenä oli helpompi jäädä sohvan pohjalle makaamaan.

Lue koko blogiteksti>>


Traineesta kohti BI-ammattilaista – tietovarastokehittäjän ajatuksia

pasi ilola

Pasi Ilola Tietovarastokehittäjä

Valmistuttuani tuotantotalouden diplomi-insinööriksi mietin tovin, mitä oikeastaan haluaisin tehdä urallani. Kun löysin Aureoliksen ja BI:n kiehtovan maailman, en tarvinnut kovin pitkää miettimisaikaa tehdäkseni päätökseni.

Aloitin työni maaliskuussa yhdessä kahdeksan muun työntekijän kanssa Aureoliksen trainee-ohjemassa. Ohjelma on avannut minulle loistavan mahdollisuuden kehittää itseäni alalle, josta minulla ei ollut kokemusta, mutta intohimoa ja motivaatiota kyllä löytyi. Samalla sain itse huomata, kuinka Aureolis panostaa työntekijöidensä koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Lue koko blogiteksti>>


Mitä kaikkea et halunnut tänäänkään tietää?

Katja Ahola

Katja Ahola Toimitusjohtaja

Enemmistö ihmisistä suhtautuu yllättäviin asioihin lähtökohtaisesti negatiivisesti. Ensireaktiosta selvittyä moni asia voi muuttua tarkemman tarkastelun jälkeen hyvinkin positiiviseksi. Ehkä tämän aiheuttaa jokin alkukantainen selviytymisvaisto. Alun tunnelmat eivät aina väisty riittävän nopeasti, ja kommunikatiivinen sanoma ja jopa päätökset tehdään nopeasti tässä negatiivisessa alkuhuumassa. Ensireaktiolla voi täten olla hyvinkin kauaskantoiset vaikutukset.

Lue koko blogiteksti>>