Onnistuneesta kehityshankkeesta tehoa Fennian vakuutuskäsittelyyn

Fennian TIA Fetu -projekti on ollut suuri kehityshanke, joka tulee vaikuttamaan lukuisten uusien ominaisuuksien myötä fennialaisten työpäivään hankkeen valmistuttua 2015. Suuria muutoksia päivittäiseen toimintaan tulee esimerkiksi siitä, että auto- ja Fenniaturva-vakuutukset siirtyvät samaan järjestelmään. Lisäksi asiakkaan kokonaistilanteen kartoittaminen tulee helpottumaan erilaisten uusien näkymien kautta. Toiminnan automatisoinnin myötä käsityönä tehtävien töiden määrä vähenee, ja odotuksissa on, että hyväksymiskäsittely nopeutuu.

Hanke on muutaman vuoden aikana työllistänyt laajan joukon fennialaisia sekä yrityksen kumppaneiden työntekijöitä. Aureoliksen alaprojektitiimiin osallistui reilun vuoden ajan asiantuntijoita, joiden tehtävänä oli varmistaa TIA Fetu -projektin operatiiviseen TIA-järjestelmään tehtävien muutosten siirtyminen mahdollisimman tehokkaasti Fennian Tulostietojärjestelmän raporttiportaaliin. Alaprojektin koko oli merkittävä johtuen Tulostietojärjestelmän raportoinnin ja tietosisällön laajuudesta. Raportteja, joiden toimivuus projektissa varmistettiin on toista sataa. Aureoliksen projektitiimi toteaakin hankkeen olevan osoitus yhteistyön voimasta ja sinnikkäästä sekä eteenpäinpyrkivästä toimintatavasta. 


Kuvassa Aureoliksen projektitiimi.

Uutiset

Lue lisää uutisia »

Yritys

Aureolis on Suomen johtava tietovarastointiin ja Business Intelligence -liiketoiminta-alueeseen keskittynyt asiantuntijapalveluorganisaatio.

Lue lisää Aureoliksesta »

Software Assurance

Microsoftin BI-kultakumppanina Aureoliksella on mahdollisuus tarjota ilmaista
SA-suunnittelupalvelua »

Tule meille töihin:

Hae nyt »

Aureolis sosiaalisessa mediassa:

Aureolis on mukana myös sosiaalisessa mediassa. Klikkaa ja tutustu!

facebook.com/aureolis »

linkedin.com/aureolis »

Aureolis BI-blogi »

Aureolis MS Pinpoint »

facebook.com/aureolis »   facebook.com/aureolis »   
facebook.com/aureolis » 
facebook.com/aureolis »