Tagetik CPM-ratkaisu talouden suunnitteluun

Tagetik on innovatiivinen ohjelmistoratkaisu yrityksen talouden ohjaamiseen, mikä yhdistää kaikki organisaation taloushallinnon prosessit. Tagetik hyödyntää Microsoftin arkkitehtuuria sekä Excelin ja SQL Serverin valmiita olemassa olevia ominaisuuksia tarjoten yhtenäisen ratkaisun esimerkiksi ennustamiseen, budjetointiin sekä konsernilaskentaan. Tagetik skaalautuu asiakkaan koon ja tarpeen mukaan erittäin monipuolisesti, mahdollistaen järjestelmän ylläpitämisen talousosaston toimesta asiakkaan niin halutessa.

Tagetik-ratkaisu vapauttaa organisaation aikaa tietojen analysointiin, optimointiin sekä liiketoiminnan laajentamiseen. Tagetik sisältää vakio-ominaisuuksina lukuisia toimintoja, jotka yleensä muissa järjestelmissä joudutaan rakentamaan viikkojen tai kuukausien kalliina konsultointityönä vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Tagetik tukee useita prosesseja läpi organisaation mahdollistaen:

Tagetik yksinkertaistaa monimutkaisen talouden suunnittelun ja raportoinnin tehden monimutkaisesta yksinkertaista. Tagetik-järjestelmä tarjoaa yrityksellesi yhden käyttöliittymän, ympäristön, tietokannan ja ratkaisun taloushallinnan tarpeisiin.

Lisätietoja ratkaisusta:
contact@aureolis.com

Uutiset

Lue lisää uutisia »

Yritys

Aureolis on Suomen johtava tietovarastointiin ja Business Intelligence -liiketoiminta-alueeseen keskittynyt asiantuntijapalveluorganisaatio.

Lue lisää Aureoliksesta »

Software Assurance

Microsoftin BI-kultakumppanina Aureoliksella on mahdollisuus tarjota ilmaista
SA-suunnittelupalvelua »

Tule meille töihin:

Hae nyt »

Aureolis sosiaalisessa mediassa:

Aureolis on mukana myös sosiaalisessa mediassa. Klikkaa ja tutustu!

facebook.com/aureolis »

linkedin.com/aureolis »

Aureolis BI-blogi »

Aureolis MS Pinpoint »

facebook.com/aureolis »   facebook.com/aureolis »   
facebook.com/aureolis » 
facebook.com/aureolis »