Rekrytointi

avoimet työpaikatAureoliksessa olet osa asiantuntijatiimiä, joka auttaa yrityksiä menestymään liiketoimintatiedon avulla. Otamme uusia BI-alueita ja -teknologioita haltuun ja ideoimme uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja. Monipuoliset työtehtävämme tarjoavat kiinnostavan mahdollisuuden oppia uutta ja päästä tutustumaan eri toimialojen organisaatioiden toimintaan.

Monilla meistä on korkeakoulututkinto, mutta koulutus- ja työtaustamme ovat hyvin erilaisia. Erilaiset taustamme tuovat organisaatiokulttuuriimme rikkautta ja ovat myös hyödyksi asiakastehtävissä. Kunnioitamme erilaisuutta ja kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti.

Visiomme on olla BI-alueen edelläkävijä ja panostamme siihen, että aureolislaiset ovat tiedolla johtamisen kehityksessä mukana. Koulutusmahdollisuutemme ovat monipuoliset, ja olemme perustaneet BI-akatemian sisäisiä ja ulkoisia koulutuksiamme varten. Työntekijöiden kehittymistä tuetaan, ja osaamisen kasvaessa on mahdollista siirtyä vaativampiin tehtäviin.

Työyhteisössämme on kollegaa tukeva positiivinen ilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on yksi arvoistamme. Meillä on joustavat työajat, jotka yhdessä etätyömahdollisuuksien kanssa tukevat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Hyvät työsuhde-edut kattavine työterveyspalveluineen tukevat viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Järjestämme myös paljon henkilöstöjuhlia ja tiimitapahtumia.

Lue aureolislaisten ajatuksia yrityksessä työskentelystä:

Minna Hänninen
Rakkaudesta analytiikkaan – BI-analyytikon ajatuksia

ohjelmistasiantuntija

Iris Erkkilä
Opiskelijasta aureolislaiseksi – ohjelmistoasiantuntijan ajatuksia


tietovarasto

Pasi Ilola
Traineesta kohti BI-ammattilaista – tietovarastokehittäjän ajatuksia

BI-konsultti

Hanna Pakka
Vanha kettu palaa kehiin – BI-konsultin ajatuksia

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat vasemmasta palkista!