Yhteyshenkilö: Teemu Jaakola (Chief Competitivity Officer), puh. 040 8422 895

Rekrytoimme: Data Trainee

Mitä jos rakentaisit urasi liiketoimintatiedon hyödyntämisen parissa, joka on nopeimmin kasvava tietotekniikan alue? Meillä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, joka tukee kasvuasi tiedon moniosaajaksi. Harjoittelujakson aikana saat valmiudet toteuttaa mielenkiintoisia datan hyödyntämisen ratkaisuja, joista asiakkaamme saavat selvää liiketoimintahyötyä.

Etsimme nyt useita henkilöitä kaikkiin toimipisteisiimme Data Traineen rooliin. Aureoliksen BI-akatemiassa opit järjestelmäkehityksen perusteita ja pääset mukaan tekemään asiakkaidemme liiketoimintaa ohjaavia tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Data Trainee -ohjelmamme vetäjinä toimivat alansa huiput, jotka luotsaavat harjoittelijamme datan hyödyntämisen osaajiksi. Nyt alkava Data Trainee -ohjelma on järjestyksessään kahdeksas, ja aiemmista harjoittelijoista olemme jo saaneet uusia tärkeitä jäseniä asiakastimeihimme.

Sovit Data Trainee -ohjelmaan loistavasti, mikäli sinulla on kykyä toimia tiimissä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Erityisen hienoa on, jos sinulla on jo hieman kokemusta tietovarasto- ja/tai raportointiohjelmistoista (Microsoft, SAS, Tableau, Qlik).

Työsuhde on vakituinen, ja palkallinen harjoittelujakso kestää kuusi kuukautta. Harjoittelujakson jälkeen myös osa-aikainen työ onnistuu, jos esimerkiksi opintosi ovat vielä kesken. Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme jo harjoittelujaksolla seuraavat edut:

  • Lounasetu
  • Työmatkaetu
  • Modernit työvälineet
  • Liikunta- ja kulttuuriedut
  • Laaja työterveyshuolto
  • Kattava virkistystoiminta

Data Trainee -ohjelman aloituspäivä on ma 7.6. Haastattelut pidetään toukokuun aikana. Täytä hakulomake ja lisää siihen CV:si, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi tai lähetä nämä 9.5.2021 mennessä osoitteeseen job@aureolis.com.

Haluatko kuulla lisää? Data Trainee -ohjelmasta vastaava Teemu Jaakola vastaa mielellään kysymyksiin, puh. +358 40 8422 895.

Voit myös lukea maaliskuussa 2017 trainee-ohjelmassamme aloittaneen Pasin mietteitä uransa alkutaipaleesta Aureoliksessa. 

Tutustu esimerkkeihin tulevista työtehtävistäsi asiakastarinoidemme kautta.

Tutustu Aureolikseen työpaikkan:

Hae tehtävää: Data Trainee

Yritykseen ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Teemu Jaakolaan:

Tutustu muihin avoimiin tehtäviin

Katso kaikki tällä hetkellä aukiolevat tehtävämme.

 

Aureolioiden uratarinoita

Erilaiset taustat ovat rikkaus

  Kuka olet ja mitä teet Aureoliksella? Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Aureoliksella BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen.

Lue lisää

Miten rakennetaan asiakaskokemusta etänä – kokemuksia poikkeustilasta

Miten rakentaa hyvää asiakaskokemusta pelkän etäyhteyden avulla? Miten ylipäänsä verkostoitua ja luoda uusia suhteita pelkästään puhelimitse, Teamsin tai muiden kanavien kautta? Näitä kysymyksiä olen itse joutunut ...

Lue lisää

ATK-ammattilainen 35 vuoden kokemuksella

Aloitin BI-urani 35 vuotta sitten, 15.5.1984. Tuolloin termiä Business Intelligence ei käytetty, mutta itse asia on pysynyt periaatteessa samanlaisena.

Lue lisää