Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Aureoliksessa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiimme. Käymme avoimia hakemuksia läpi jokaisen avoimen työtehtävän kohdalla. Hyödynnämme avoimia hakemuksia myös rekrytoidessamme henkilöitä työtehtäviin, jotka eivät ole julkisessa haussa.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen job@aureolis.com tai täytä oheinen lomake. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään Aureoliksessa. Mainitse hakemuksessasi myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä.

Käymme avoimia hakemuksia jatkuvasti läpi, joten voimme olla sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti.

Tutustu Aureolikseen työnantajana:

Jätä avoin hakemus

Tutustu avoimiin tehtäviin

Katso kaikki tällä hetkellä aukiolevat tehtävämme.

 

Aureolis työnantajana

Erilaiset taustat ovat rikkaus

  Kuka olet ja mitä teet Aureoliksella? Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Aureoliksella BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen.

Lue lisää

Miten rakennetaan asiakaskokemusta etänä – kokemuksia poikkeustilasta

Miten rakentaa hyvää asiakaskokemusta pelkän etäyhteyden avulla? Miten ylipäänsä verkostoitua ja luoda uusia suhteita pelkästään puhelimitse, Teamsin tai muiden kanavien kautta? Näitä kysymyksiä olen itse joutunut ...

Lue lisää

ATK-ammattilainen 35 vuoden kokemuksella

Aloitin BI-urani 35 vuotta sitten, 15.5.1984. Tuolloin termiä Business Intelligence ei käytetty, mutta itse asia on pysynyt periaatteessa samanlaisena.

Lue lisää