Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Aureoliksessa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiedolla johtamisen asiantuntijatiimiimme. Käymme avoimia hakemuksia läpi jokaisen avoimen työtehtävän kohdalla. Hyödynnämme avoimia hakemuksia myös rekrytoidessamme henkilöitä työtehtäviin, jotka eivät ole julkisessa haussa.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen job@aureolis.com tai täytä oheinen lomake. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään Aureoliksessa. Mainitse hakemuksessasi myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä.

Käymme avoimia hakemuksia jatkuvasti läpi, joten voimme olla sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti.

Tutustu Aureolikseen työnantajana:

Jätä avoin hakemus

Tutustu avoimiin tehtäviin

Katso kaikki tällä hetkellä aukiolevat tehtävämme.

 

Aureolis työnantajana

Miten rakennetaan asiakaskokemusta etänä – kokemuksia poikkeustilasta

Miten rakentaa hyvää asiakaskokemusta pelkän etäyhteyden avulla? Miten ylipäänsä verkostoitua ja luoda uusia suhteita pelkästään puhelimitse, Teamsin tai muiden kanavien kautta? Näitä kysymyksiä olen itse joutunut ...

Lue lisää

ATK-ammattilainen 35 vuoden kokemuksella

Aloitin BI-urani 35 vuotta sitten, 15.5.1984. Tuolloin termiä Business Intelligence ei käytetty, mutta itse asia on pysynyt periaatteessa samanlaisena.

Lue lisää

Miten löytää työn mielekkyys – positiivisuus vie pitkälle

Moni meistä varmasti miettii aikaisempaa enemmän työn mielekkyyttä. Työn tekeminen kotona toimiston sijaan on erilaista. Pois ovat jääneet mm. yhdessä tekeminen, lounaat työkavereiden kanssa sekä työpaikalla tapahtuvat ...

Lue lisää