BI-akatemia

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. BI-akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

BI-akatemia

Pidä huolta omasta kilpailukyvystäsi. BI-akatemia on tiedolla johtajan aarreaitta – tuoretta tietoa, näkemyksiä ja neuvoja.

Webinaarit

Kaipaako tietovarastosi tuuletusta-1200x628-1
Data-alustat ja -varastointi

Kaipaako tietovarastosi tuuletusta? Tietovarastosta data-alustaan

Data-alustat ovat tulleet jäädäkseen. Kustannustehokkuus ja skaalautuvuus motivoivat organisaatioita päivittämään ympäristönsä on-site arkkitehtuurista pilveen.

Lue lisää
Ohjelmistorobotiikka-osaksi-yrityksen-liiketoimintaa-1200x628-1
RPA

Ohjelmistorobotiikka osaksi yrityksen liiketoimintaa – vinkit RPA:n käyttöönottoon

Ohjelmistorobotiikka on IT-alue, jonka kehitys on nopeaa ja markkinat kasvavat joka päivä. Tämän tekniikan aallon mukaan kannattaa hypätä nyt eikä huomenna.

Lue lisää
Power-BI-1200x628-2
Power BI

Power BI – tehosta käyttöä ja ota toiminnallisuudet haltuun

Esittelemme webinaarissa Power BI:n raportoinnin käyttö- ja suunnittelumahdollisuuksia ja kerromme, miten niitä hyödynnetään tehokkaasti.

Lue lisää

Videot

BI-akatemian kolmiosaisessa videosarjassa Aureoliksen asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista tiedolla johtamisen aiheista.

bi-osa1
Osa 1

Onko BI kuolemassa? - BI-videosarja

Analytiikka ja tiedolla johtaminen ovat nykypäivän kuumimpia trendejä. Varsin monet organisaatiot pohtivat parhaillaan, kuinka analytiikkaa voisi hyödyntää päätöksenteossa, ja mitä tiedolla johtaminen oikeastaan tarkoittaa organisaation toiminnalle. Onko BI kuolemassa?

Katso video
bi-osa2
Osa 2

Tiedolla johtaminen ei ole tekniikkalaji! - BI-videosarja

Monessa organisaatiossa on huomattu, että järjestelmien ja informaation on kehityttävä samaa tahtia strategian ja muun toimintaympäristön kanssa. Muuten päädytään tilanteeseen, jossa mittarit ja analyysit eivät kerro mitään nykyisestä toiminnasta tai siitä, mihin ollaan menossa. Kun tietoa kertyy paljon useasta eri lähteestä, sitä on osattava myös johtaa. Miten se tehdään?

Katso video
bi-osa3
Osa 3

Kuinka BI:tä ja analytiikkaa hyödynnetään käytännössä? - BI-videosarja

Korkealentoisetkaan ideat eivät yleensä estä analytiikan hyödyntämistä käytännön pulmien ratkaisemiseen eri toimialoilla! Minkälaisia konkreettisia ongelmia analytiikalla ja BI:llä on ratkaistu? Avaamme videolla muutaman kiinnostavimman viimeaikaisen asiakascasemme.

Katso video

Blogi

päätöksenteko
Tiedolla johtaminen

Avoin ja keskusteleva organisaatiokulttuuri tukee rationaalista päätöksentekoa

Tieto-ohjautuvan kulttuurin perusoletus on, että laadukkaampi tieto johtaa laadukkaampiin päätöksiin. Taustaoletuksena on ajatus täysin rationaalisesti toimivasta päätöksentekijästä. Teemmekö päätöksiä rationaalisesti? ...

Lue lisää
Aureolis

Aureolikselle kolmas kultakumppanuus Microsoftin kanssa

Aureolis on tänä vuonna saavuttanut kultaa myös projektien ja salkunhallinnassa aikaisempien data-alustojen sekä data-analytiikan kultakumppanuuden ja pilvialustojen hopeakumppanuuden jatkoksi. Aureoliksella on ollut ...

Lue lisää
Service Desk
Jatkuva tuki- ja ylläpitopalvelu

Tuki- ja ylläpitopalvelun keskiössä Service Desk

Aureoliksen jatkuvan tuki- ja ylläpitopalvelun piirissä on lähes 30 keskisuurta ja suurta asiakasorganisaatiota. Palvelumme osa-alueita ovat häiriön- ja ongelmanhallinta, sovellusten käyttäjätuki, palvelupyyntöjen ...

Lue lisää

Liity BI-akatemian sisäpiiriin

Uudet artikkelit sähköpostiisi ja ohituskaista tuleviin tapahtumiin. Ei turhaa mainosmönjää.