12.04.2021  - Aureolis Oy -  Aureolis

Aureolikselle kolmas kultakumppanuus Microsoftin kanssa

MS Partner

Aureolis on tänä vuonna saavuttanut kultaa myös projektien ja salkunhallinnassa aikaisempien data-alustojen sekä data-analytiikan kultakumppanuuden ja pilvialustojen hopeakumppanuuden jatkoksi. Aureoliksella on ollut vuodesta 2006 kumppanisopimus Microsoftin kanssa. Aureoliksen saavuttamat kumppanuustasot ovat Project and Portfolio Management Gold, Data Platform Gold, Data Analytics Gold ja Cloud Platform Silver.

Microsoftin myöntämät sertifikaatit Data Platform Gold sekä Data Analytics Gold kertovat erinomaisesta osaamisesta data-alustojen ja data-analytiikan alueilla. Project and Portfolio Management Gold -sertifikaatin edellytyksenä on mm. henkilöstön osaaminen Power BI -raportoinnissa, raportointiratkaisujen toimittamisessa sekä tiedolla johtamisessa. Kulta-tason kumppanitunnustus on korkein mahdollinen saavutus kumppanille ja kuvaa Aureoliksen osaamista, referenssejä sekä henkilöstön kouluttautumista Microsoftin ratkaisujen johtaviksi asiantuntijoiksi. Hopeatason Cloud Platform Silver -tunnustus puolestaan kertoo vankasta osaamisesta Azure-pilviratkaisujen toimittamisessa.

Aureolikselle myönnetyt sertifikaatit ovat tunnustus laadukkaasta työstä Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Niiden saavuttamiseksi kumppanilta edellytetään näyttöjä Microsoftin tuotteilla ja teknologioilla toteutetuista asiakashankkeista sekä asiantuntijoiden sertifiointeja.

”Haluamme pysyä kehityksen kärjessä organisaatioiden tietoalustojen suunnittelussa ja rakentamisessa. Arvostamme pitkää kumppanuuttamme Microsoftin kanssa. Microsoftin meille myöntämät kumppanitunnustukset ovat osoitus kyvystämme nostaa asiakkaidemme liiketoimintaa uudelle tasolle vaativien data- ja analytiikkaratkaisujen avulla”, toteaa Aureoliksen toimitusjohtaja Katja Ahola.