Aureolis on tiedolla johtamisen asiantuntija

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Aureolis on tiedolla johtamisen asiantuntija

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Tarinamme

Aureolis näki päivänvalon vuonna 2001. Alussa oli kaksi innokasta tekijäihmistä ja visio Suomen parhaista koodauspalveluista finanssisektorin asiakkaille.

20 vuotta, ja tarina jatkuu. Fokus on matkan varrella elänyt, mutta olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi sekä tuoneet markkinoille uudenlaisia datan hyödyntämisen palveluja.

Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä. Teemme datasta arvokasta. Tuemme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme hyödyntämään datan mahdollisuuksia.

Entä Aureolis, minne meillä on matka?

Visiomme on olla edelläkävijä digikyvykkyyden kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa.

Sitä kohti pyrimme joka päivä. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa.

Rakennamme asiakkaillemme älykkäämpää liiketoimintaa datan avulla. Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Tuemme asiakkaitamme tiedolla johtamisessa. Tarjoamme myös tiedolla johtamisen koulutuspalveluja.

Meistä saat sparraavan kumppanin

  • Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä sekä erityisosaamista finanssialan datatarpeista.
  • Olemme teknologiariippumattomia ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat menetelmät sekä välineet. Hyödynnämme BI- ratkaisuissamme kehittämiämme ohjelmistokomponentteja.
  • Olemme solmineet kumppanisopimuksen ja teemme yhteistyötä BI-alueen merkittävimpien teknologiatoimittajien kanssa. Käytämme projektitoimituksissamme ketteriä menetelmiä.

Ihmisen kokoinen työpaikka

  • Asiantuntijamme ovat kokeneita data-ammattilaisia, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan. Tuomme alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.
  • Tärkein voimavaramme on henkilöstömme. Uskomme, että työntekijät, joista välitetään, välittävät myös asiakkaista. Vaalimme yhteisöllistä kulttuuriamme. Arvomme ovat luotettavuus, inhimillisyys, rehellisyys ja kehittyminen.

20+

vuotta alan pioneerina

135

aureoliota palveluksessasi

2000+

onnistunutta projektia

3

toimipistettä Suomessa

Aureolis faktoina

Aureolis-henkilostokuvat-1200x628_13

Aureoliksessa työskentelee 135 tiedolla johtamisen asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€

Aureolis on Loihde Oyj:n tytäryhtiö. Loihde Oyj on turvaliiketoimintaan ja digitaaliseen kehittämiseen keskittynyt konserni. Vuonna 2020 Loihde Oyj:n liikevaihto oli 106,8 M€ ja henkilöstömäärä yli 700.

Arvomme

Luotettavuus

Teemme, minkä lupaamme ja saamme asioita aikaan ilon ja positiivisuuden kautta.

Inhimillisyys

Kohtelemme toisiamme ystävällisesti ja arvostavasti sekä laitamme hyvän kiertämään.

Rehellisyys

Toimimme avoimesti ja muistamme kiittää sekä kehua aina tilaisuuden tullen.

Kehittyminen

Olemme ylpeitä osaamisestamme, haluamme jakaa sitä eteenpäin ja oppia uutta.

Ota yhteyttä

Kysy mitä vain, vastaamme mahdollisimman pian. Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.