Palvelumme

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu.

Ota yhteyttä

Miksi Aureolis?

01

Nöyrä ja sparraava kumppanisi

Suhde kanssamme ei perustu toimittajaloukkuun tai Tukholma-syndroomaan.

02

Lihaksia ja liikkuvuutta

Meiltä löytyy ketteryyttä ja muskeleita vaativiinkin projekteihin, ilman ison korporaation kankeutta.

03

Teemme datastasi arvokasta

Haluamme tehdä datasta arvokasta sen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Miten autamme?

Oikein hyödynnettynä data tehostaa toimintaa, parantaa tuloksia, tuo kilpailuetua ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Data-alustat ja tietovarastoratkaisut

Määrittelemme, testaamme ja toteutamme data-alustat ja tietovarastoratkaisut sekä autamme teknologia- ja alustavalinnoissa. Vastaamme ratkaisujen ylläpidosta ja pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Autamme datan laadun kysymyksissä sekä laatumittareiden määrittelyssä.

Lue lisää

Raportointi

Autamme tunnistamaan tietotarpeet ja valitsemaan tarpeisinne sopivat BI-välineet. Suunnittelemme ja toteutamme raportoinnit ja visualisoinnit. Vastaamme tarvittaessa raportointiratkaisun ylläpidosta. Viranomaisraportointi on yksi vahvuuksistamme.

Lue lisää

Analytiikka ja AI

Meiltä saatte analytiikkaratkaisut määrittelystä toteutukseen, ketterästi ja teknologiariippumattomasti. Vastaamme koko analytiikkaketjusta datan käsittelystä tulosten visualisointiin. Hyödynnämme monipuolisesti edistyneen analytiikan menetelmiä ja tekoälyä. Autamme myös analytiikan kehityspolun määrittelyssä.

Lue lisää

Tiedolla johtaminen

Autamme rakentamaan tietokeskeistä kulttuuria. Määrittelemme organisaatiollenne tiedolla johtamisen strategian ja kehityspolun. Tuemme johtoanne tiedolla johtamisen kehittämisessä. Meiltä saatte myös tiedolla johtamisen eri osa-alueiden koulutusta.

Lue lisää

Jatkuva tuki ja ylläpito

Tuki- ja ylläpitopalvelumme ennakoi ja estää häiriöitä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan liittyvissä ratkaisuissa sekä varmistaa palvelujen jatkuvan toiminnan. Palvelumalli räätälöidään aina tarpeenne mukaan.

Lue lisää

Asiakkaitamme

nivos

Nivos - BI-ympäristön jatkuva kehittäminen tukee tiedolla johtamista

Nivos on mäntsäläläinen monialayhtiö, joka vie vesi- ja energia-alaa etunojassa eteenpäin. Yhtiö nivoo yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita niin, että Nivoksen asiakkaat pystyvät ...

Lue lisää

Helsingin kaupunki - Älykäs oppimisympäristö vähentää manuaalista työtä

Helsingin kaupunki valitsi Aureolis Oy:n yhdessä Viria Security Oy:n kanssa kokonaistoimittajaksi Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen reaaliaikaisen sensoriseurannan ja raportoinnin toteuttamiseen. ...

Lue lisää

Viria Security - Robotiikka tehostaa taloushallintoa

Aureolis on toteuttanut Viria Securityn taloushallinnolle robotiikkaratkaisun, jossa tilausten siirtämisen sekä laskurivien tarkistamisen prosessit suorittaa nyt robotti. Nämä työvaiheet ovat manuaalisina olleet isojen ...

Lue lisää

Koulutusyhteistyö Aureoliksen kanssa on sujunut erittäin hyvin. Aureoliksella on hyvä näkemys siitä, mistä tiedolla johtamisen ja data-analytiikan aihealueista tarvitaan koulutusta juuri sillä hetkellä. Aureoliksen koulutukset saavat asiakkailtamme hyvää palautetta”

Marianne Peltola, Kahityspäällikkö, Alma Talent koulutuspalvelut

Aureolis-referenssi-Marianne_Peltola

Teknologiariippumaton kumppani

Olemme teknologiariippumattomia ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat menetelmät sekä välineet. Olemme solmineet kumppanisopimuksen ja teemme yhteistyötä BI-alueen merkittävimpien teknologiatoimittajien kanssa.

Ota yhteyttä

Kysy mitä vain, vastaamme mahdollisimman pian. Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.